Magazine EHDS Meetup is uit!

Daar is het dan: het live magazine van de EHDS meetup van 14 december 2022. In dit magazine kunt u de hoogtepunten nalezen van de meetup die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in de Rotterdamse Maassilo heeft gehouden.

Daar is het dan: het live magazine van de EHDS meetup van 14 december 2022.  In dit magazine kunt u de hoogtepunten nalezen van de meetup die het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)  in de Rotterdamse Maassilo heeft gehouden.

Onder het mom van meedenken, meepraten en meedoen heeft deze dag maar liefst dertien punten opgeleverd waarmee de onderhandelaars naar Brussel zijn gegaan. 

Tijdens de  interactieve netwerk bijeenkomst zijn ruim 170 mensen geweest die  te maken hebben of  interesse hebben  in de  EHDS. Inspireren en leren van elkaar, dat was het doel. En dat is gezien de verhalen in het magazine goed gelukt.

Tijdens deze dag waren er ook reporters aanwezig die nu een prachtige magazine hebben gemaakt over deze dag.

We hebben hiervan enkele gedrukte exemplaren in huis. Deze willen we graag met u delen. Wilt u een gedrukt exemplaar ontvangen, dan kunt u deze kosteloos aanvragen via een online formulier die op de ZorgbredeCommunity.nl staat.

Het verslag kunt u ook in pdf-vorm online lezen in deze community.nl. Deze is alleen toegankelijk voor leden.

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen