Wat is nu de status van het wetsvoorstel EHDS?

Op 3 mei 2022 is het Europese wetsvoorstel voor een European Health Data Space (EHDS) uitgekomen. Wat is nu de status van dit wetsvoorstel? Specialisten en onderhandelaars van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport praten u 7 november graag bij!

Tijdens Meet-up EHDS: wat is de status? wordt u helemaal bijgepraat over de status van de onderhandelingen in Brussel. Er wordt ingegaan op hoe de input van de EHDS meet-up in december en de stakeholdersessies zijn verwerkt, wat de vervolgstappen zijn en op de vraag wat u nu kunt doen?

De Meet-up EHDS: wat is de status? van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) is een interactieve netwerkbijeenkomst waar iedereen die te maken heeft met en interesse heeft in de EHDS welkom is om met elkaar en met de experts van VWS te spreken over de EHDS.

Aantal plaatsen
De meetup wordt woensdagmiddag 7 november gehouden in het VWS-gebouw in Den Haag van 12.00 uur – 16.00 uur. Er is plek voor maximaal honderd mensen. Dit betekent dat wie het eerste aanmeldt, de meeste kans maakt op een van die plekken. U kunt u voor 30 oktober aanmelden via het aanmeldformulier.

Agenda onderwerpen
De agenda is onder voorbehoud opgesteld om ruimte te houden voor specifieke wensen van het publiek. Zowel in het aanmeldformulier als in het forum Bijeenkomsten in de EHDS community kunnen geïnteresseerden aangeven welke vragen zij hebben en welke onderwerpen zij graag behandeld zien. De agenda vindt u in de EHDS community.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen