EHDS meetup. Politiek akkoord: wat nu?

Er ligt een politiek akkoord over het Europese voorstel voor betere gegevensuitwisseling in de zorg, de European Health Data Space. Wat betekent dit voor patiënten, zorgverleners, ict-leveranciers en onderzoekers? Die vragen staan centraal in deze meetup op 15 mei. Wees erbij!

De Meetup van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)  is een interactieve netwerk bijeenkomst waar iedereen die te maken heeft met en interesse heeft in de EHDS welkom is om met elkaar en met de experts te spreken over wat de EHDS betekent voor u, uw organisatie en voor de zorg in het algemeen. Inspireren en leren van elkaar, dat is het doel.

De EHDS-Meetup wordt gehouden tijdens de ICT&health World Conference in het MECC in Maastricht op 15 mei vanaf 13.00 uur tot circa 17.30 uur.

Tijdens deze conferentie komt het onderwerp EHDS alle dagen aan bod. Op 14 mei spreekt Johanna Seppänen, Director FINDATA (Chair of the Community of Practice)  over de data access body Finndata en de Community of Practice, de meetup is op de 15e en op 16 mei spreekt Maxime Moren Attaché Permanent Representation, Belgium over hoe het wetsvoorstel tot een politiek akkoord is gekomen. VWS is hoofdpartner van dit event en heeft naast de EHDS meetup ook andere interessante sessies over databeschikbaarheid op het programma staan in deze drie dagen.

Gratis toegangskaarten

Als hoofdpartner heeft VWS een beperkt aantal gratis kaarten voor de conferentie beschikbaar voor leden van de EHDS- community die de EHDS meetup bijwonen.

U komt toch ook? Schrijf dat u zich dan nu in!

 

Wat EHDS Meetup: wat nu?
Wanneer Woensdag 15 mei 2024, tijdens tweede dag van de ICT&health World Conference
Tijd 13.00 uur - 18.00 uur
Waar MECC Maastricht
Inschrijven  Inschrijfformulier

 

 

 

 

 

Meer informatie over EHDS:

Afbeeldingen

Cookie-instellingen