Symposium: Samenwerken in de regio

Karin Oost 13-10-2022 39 keer bekeken

Begin

09-11-2022 om 09:30

Einde

09-11-2022 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Samenwerking, regionalisering en verbeteren van digitalisering en gegevensuitwisseling zijn sleutelbegrippen uit het Integraal Zorgakkoord 2022 ‘Samen werken aan gezonde zorg’. En van het afscheidssymposium Renie Heerbaart op 9 november.

Samenwerking, regionalisering en verbeteren van digitalisering en gegevensuitwisseling zijn sleutelbegrippen uit het Integraal Zorgakkoord 2022 ‘Samen werken aan gezonde zorg’.

Dezelfde thema’s, toegespitst op informatie-uitwisseling tussen zorgaanbieders en met patiënten, stonden centraal in het werk van Renie Heerbaart, voorzitter van RSO Nederland. Na ruim vijf jaar draagt zij het voorzitterschap over aan Floor Bos. Om dit moment niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, organiseert RSO Nederland een afscheidssymposium voor Renie Heerbaart.

De beleidsdoelstellingen van het Integraal Zorgakkoord, de uitkomsten van het KPMG-onderzoek  (dat mede in opdracht van VWS is gehouden) ‘Samenwerken aan cross sectorale digitale gegevensuitwisseling’ en de regierol van RSO’s staan centraal tijdens het symposium. Het KPMG-onderzoek biedt concrete handvatten om samenwerking in de zorg op regionaal niveau te organiseren én te borgen.

Cookie-instellingen