IZO KennisJam 2023: Samen actief in het netwerkperspectief

ProfielfotoDennis Koster 08-08-2023 57 keer bekeken

Begin

15-09-2023 om 12:00

Einde

15-09-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Het Hart op de Hartenberg, Apeldoornseweg 80, 6733 SC Wekerom (nabij Ede)

Vrijdag 15 september is het zover: de IZO KennisJam 2023 met als thema ‘Samen actief in het netwerkperspectief’!

IZO bevordert de samenhang in de (digitale) informatievoorziening in de langdurige zorg en ondersteuning, zodat zorgprofessional en cliënt minimaal gehinderd worden in de (domeinoverstijgende) zorgverlening. IZO verbindt de partijen en professionals die werkzaam zijn in de informatievoorziening in de langdurige zorg door te informeren en inspireren.

“Het zou fijn zijn als de huisarts terug kan koppelen in het digitale zorgdossier. Dan kan ik, voor mijn route begint, lezen wat de huisarts heeft gezegd zodat ik daar op kan anticiperen. Ik heb dan alle recente informatie van een cliënt voordat ik ergens binnen stap.”  - een thuiszorgmedewerker

Het netwerkperspectief is de omarmde visie op het vastleggen en beschikbaar stellen van gegevens voor de langdurige zorg. Gegevens eenmalig invoeren. Daarna zijn ze beschikbaar voor wie ze nodig heeft, veilig en actueel. Cliënten en zorgprofessionals kunnen zonder problemen bij informatie.

De IZO KennisJam is het jaarlijkse congres dat in het teken staat van het netwerkperspectief, elkaar ontmoeten, kennis delen én doen. Deelnemers gaan met elkaar in gesprek over de verbetering van de gegevensuitwisseling in de langdurige zorg. In verschillende jamsessies staat een component van het framework netwerkperspectief centraal. Zo stellen deelnemers een persoonlijke kenniskaart samen van het framework netwerkperspectief.

Enthousiast geworden? Het voorlopige programma kun je alvast vinden op de website van de IZO KennisJam.

Zorg dat je erbij bent!  Meld je hier alvast aan.  

Doelgroep: informatiemanagers, beleidsmedewerkers, adviseurs en projectleiders die werken aan de digitale gegevensuitwisseling in de langdurige zorg en ondersteuning

 

 

Cookie-instellingen