Huisregels

Welkom bij de Expertcommunities van het Informatieberaad Zorg. We nodigen je van harte uit om een bijdrage te leveren aan deze expertcommunities. We vragen je om je daarbij te houden aan deze huisregels, zodat deze plek een prettige en inspirerende plek is voor iedereen.

Laat zien wie je bent

Vul je profiel in en voeg een foto van jezelf toe. Deelname aan deze expertcommunities is op persoonlijke titel en niet namens de organisatie waar je werkt.

Help elkaar verder

Plaats een artikel, reageer op een artikel en zoek elkaar op. Door kennis te delen en interactie aan te gaan, komen we samen verder.

Communiceer positief en opbouwend

Gezonde discussie past op dit platform, maar doe dat wel op vriendelijke toon en met als doel om samen verder te komen.

Ga respectvol met elkaar om

Plaats geen aanstootgevende beelden, heb respect voor intellectueel eigendom en ga voorzichtig om met persoonsgegevens en privacy van andere mensen.

Geen promoties en spam

Op dit platform worden feitelijke informatie of (onderbouwde) meningen over gegevensuitwisseling in de zorg gedeeld. Reclame, spam en irrelevantie linkjes zijn niet toegestaan.

Verder goed om te weten

Bijdragen aan de expertcommunities worden geplaatst zonder tussenkomst van een moderator van het platform. Wel controleren wij regelmatig de artikelen op basis van deze huisregels. Het platform behoudt zich het recht om bijdragen te verwijderen die (vermoedelijk) in strijd zijn met deze huisregels. Als je langer dan 100 dagen niet actief bent op het platform, behoudt dit platform zich het recht voor om je account te verwijderen.

Heb je vragen over de huisregels of wil je een melding doen van ongepaste content?

Stuur ons dan een mail

Cookie-instellingen